Енергетична цінність на 100 г: Б 8,64 г, Ж 5,97 г, В 21,6 г 178 ккал
Спосіб приготування: У киплячу підсолену воду занурюємо вареники і відразу
перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною.
ВАРЕНИКИ З КАРТОПЛЕЮ ТА ШКВАРКАМИ
99
грн.
Замовити
СКЛАД: Тісто: борошно, кефір, дріжджі, сода, сіль
Начинка: картопля, бекон, цибуля ріпчаста, перець чорний мелений, сіль.
Енергетична цінність на 100 г: Б 4,54 г, Ж 8,44 г, В 26,91 г, 203 ккал
Спосіб приготування: У киплячу підсолену воду занурюємо вареники і відразу
перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною.
Енергетична цінність на 100 г: Б 6,32 г, Ж 4,38 г, В 26 г, 167,1 ккал
Спосіб приготування: У киплячу підсолену воду занурюємо вареники і відразу перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною.
ПЕЛЬМЕНІ 3 ВИДИ М'ЯСА
125
грн.
Замовити
СКЛАД:
Тісто: борошно в/г, вода очищена, сіль, олія рослинна рафінована,
Начинка: яловичина, індичаче та куряче філе, цибуля ріпчаста, перець чорний мелений.
Енергетична цінність в 100 г: 165 ккал, Б. 8,81 г, Ж. 3,88 г, В. 23,16 г
Спосіб приготування:
у киплячу підсолену воду занурюємо пельмені і відразу перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною.
Начинка: філе індика, цибуля ріпчаста, чорний мелений перець
Енергетична цінність на 100 г: Б. 9,3 г, Ж. 2,9 г, В. 28,16 г, 179,5 ккал
Спосіб приготування: у киплячу підсолену воду занурюємо пельмені і відразу перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною
імбирні пряники, бізешні ялинкі, сніговиКи з маршмелЛоу, святкові горішки, зефір, мафін шпинатнийй, кекс-куб з полуницею, пісочне печиво, цукерки рафаело та трюфель-брауні, шоколадна кулька з какао та маршмелоу, яка перетворить склянку гарячого молока на шоколадне какао з зефіром
БЕНТО-БОКС
450
грн.
Замовити
бенто-торт: бісквіт, вершковий крем та малинове конфі, 5 мафінів з імбирним печивом проте дизайн може бути вашим, без додаткової оплати
БОКС КЕКСІВ
500
грн.
Замовити
по три кекса: йогуртовий, полуничний, шоколадно-горіховий
БОКС КРУАСАНІВ
220
грн.
Замовити
по одному топовому круасану: рафаело, снікерс, мигдалевий та вишня-мак
БОКС ПИРІЖЕЧКІВ
160
грн.
Замовити
найсмачніші та найпухкіші: макова булонька, кільце з корицею пиріжки: картопля - кріп, лівер, капуста-яйце, солоний сир, вишня-мак, вишня
пісочне, дріжжове тісто на молоці з волоським горіхом і насінням гарбуза, роздинками, в'яленою журавлиною та курагою настояними на коньяці
РІЗДВЯНИЙ ШТОЛЕН З ПРЯНИМ РОМОМ
350
грн.
Замовити
пісочне, дріжжове тісто на молоці з волоським горіхом і насінням гарбуза, роздинками, в'яленою журавлиною та курагою настояними на коньяці Цей штолен ми пропитуємо спайсі ромом протягом місяця
КОРОЛІВСЬКИЙ ШТОЛЕН
550
грн.
Замовити
пісочне тісто з кардамоном, бад'яном, гвоздикою, цейлонською корицею на тростинному цукрі та мигдалевому борошні з родзинками, в'яленою журавлиною та цукатами настояними на пряному ромі, мигдалеві горіхи та марципан загорнуті у мастику
Енергетична цінність на 100 г: Б 8,64 г, Ж 5,97 г, В 21,6 г 178 ккал
Спосіб приготування: У киплячу підсолену воду занурюємо вареники і відразу
перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною.
ВАРЕНИКИ З КАРТОПЛЕЮ ТА ШКВАРКАМИ
99
грн.
Замовити
СКЛАД: Тісто: борошно, кефір, дріжджі, сода, сіль
Начинка: картопля, бекон, цибуля ріпчаста, перець чорний мелений, сіль.
Енергетична цінність на 100 г: Б 4,54 г, Ж 8,44 г, В 26,91 г, 203 ккал
Спосіб приготування: У киплячу підсолену воду занурюємо вареники і відразу
перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною.
Енергетична цінність на 100 г: Б 6,32 г, Ж 4,38 г, В 26 г, 167,1 ккал
Спосіб приготування: У киплячу підсолену воду занурюємо вареники і відразу перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною.
ПЕЛЬМЕНІ 3 ВИДИ М'ЯСА
125
грн.
Замовити
СКЛАД:
Тісто: борошно в/г, вода очищена, сіль, олія рослинна рафінована,
Начинка: яловичина, індичаче та куряче філе, цибуля ріпчаста, перець чорний мелений.
Енергетична цінність в 100 г: 165 ккал, Б. 8,81 г, Ж. 3,88 г, В. 23,16 г
Спосіб приготування:
у киплячу підсолену воду занурюємо пельмені і відразу перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною.
Начинка: філе індика, цибуля ріпчаста, чорний мелений перець
Енергетична цінність на 100 г: Б. 9,3 г, Ж. 2,9 г, В. 28,16 г, 179,5 ккал
Спосіб приготування: у киплячу підсолену воду занурюємо пельмені і відразу перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною
Додати пляшку ігристого і новорічний стіл готовий. Шинка, картопля, морква, яйце, мариновані огірки, зелений горошок. Заправка: хенд мейд майонез та сметана і все це приїде до вас у мисці з нержавіючої сталі