Енергетична цінність на 100 г: Б 8,64 г, Ж 5,97 г, В 21,6 г 178 ккал
Спосіб приготування: У киплячу підсолену воду занурюємо вареники і відразу
перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною.
ВАРЕНИКИ З КАРТОПЛЕЮ ТА ШКВАРКАМИ
99
грн.
Замовити
СКЛАД: Тісто: борошно, кефір, дріжджі, сода, сіль
Начинка: картопля, бекон, цибуля ріпчаста, перець чорний мелений, сіль.
Енергетична цінність на 100 г: Б 4,54 г, Ж 8,44 г, В 26,91 г, 203 ккал
Спосіб приготування: У киплячу підсолену воду занурюємо вареники і відразу
перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною.
Енергетична цінність на 100 г: Б 6,32 г, Ж 4,38 г, В 26 г, 167,1 ккал
Спосіб приготування: У киплячу підсолену воду занурюємо вареники і відразу перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною.
ПЕЛЬМЕНІ 3 ВИДИ М'ЯСА
125
грн.
Замовити
СКЛАД:
Тісто: борошно в/г, вода очищена, сіль, олія рослинна рафінована,
Начинка: яловичина, індичаче та куряче філе, цибуля ріпчаста, перець чорний мелений.
Енергетична цінність в 100 г: 165 ккал, Б. 8,81 г, Ж. 3,88 г, В. 23,16 г
Спосіб приготування:
у киплячу підсолену воду занурюємо пельмені і відразу перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною.
Начинка: філе індика, цибуля ріпчаста, чорний мелений перець
Енергетична цінність на 100 г: Б. 9,3 г, Ж. 2,9 г, В. 28,16 г, 179,5 ккал
Спосіб приготування: у киплячу підсолену воду занурюємо пельмені і відразу перемішуємо. Робити це необхідно обережно протягом усього варіння. Після того, як вони спливуть, зробіть вогонь мінімальним та варіть 7 хвилин. Подавати рекомендуємо з вершковим маслом та сметаною
Пісочне тісто Взбите вершове масло з йогуртом, м'яким вершковим сиром та вершками Червона ікра
МІНІ-ПІНІ З ЛОСОСЕМ
40
грн.
Замовити
Пісочна тарталетка Взбите масло зі сметаною, вершковим сиром та шпинатом Солоний лосось та крихти фундука
МІНІ-ПІНІ З РІЄТОМ
30
грн.
Замовити
Пісочна тарталетка Рвана свинина з мускатним горіхом, чебрецем та розмарином Кулька з вершкового сиру у крихтах фундуку
МІНІ-ПІНІ З ЖУЛЬЄНОМ
30
грн.
Замовити
Пісочна тарталетка Грибний жульєн з гливами, лисичками та білими грибами, індичка та соус бешамель
КАНАПЕ
25
грн.
Замовити
1. Камамбер у фісташковій скоринці з салямі та виноградом 2. Шпажка салямі-шинка-оливки 3. Тигрова креветка на подушці з камамберу у фісташковій скоринці 4. Рол з лососем та сиром фета на подушці з гречаного багету у паніровці з зелені 5. Міні-рулет з шинки, груші, рукколи та сиру фета 6. Камамбер у фісташковій скоринці з виноградом 7. Пастрамі зі свинини з сиром фета, томатним асорті та сиром фета на шпажці 8. Міні-рулет з шинкою, бейбі моцареллою та виноградом 9. Канапе з ананасом у прошутто та з креветкою 10. Томатний крекер, рол з копченого лосося з апельсиновим крем сиром, ікра тобіко 11. Томатний крекер, крем сир з апельсином, у скоринці зі смаженого фундука 12. Авокадо діп на лимонному яблуці з креветкою та сублімованими ягодами 13. Каперзе з коктейльними томатами , бейбі моцареллою з соусом песто 14. Креветка з гремалаттой на Бородинському хлібі власного виробництва 15. Хумус на фітнес крекері
КАНАПЕ
25
грн.
Замовити
1. Камамбер у фісташковій скоринці з салямі та виноградом 2. Шпажка салямі-шинка-оливки 3. Тигрова креветка на подушці з камамберу у фісташковій скоринці 4. Рол з лососем та сиром фета на подушці з гречаного багету у паніровці з зелені 5. Міні-рулет з шинки, груші, рукколи та сиру фета 6. Камамбер у фісташковій скоринці з виноградом 7. Пастрамі зі свинини з сиром фета, томатним асорті та сиром фета на шпажці 8. Міні-рулет з шинкою, бейбі моцареллою та виноградом 9. Канапе з ананасом у прошутто та з креветкою 10. Томатний крекер, рол з копченого лосося з апельсиновим крем сиром, ікра тобіко 11. Томатний крекер, крем сир з апельсином, у скоринці зі смаженого фундука 12. Авокадо діп на лимонному яблуці з креветкою та сублімованими ягодами 13. Каперзе з коктейльними томатами , бейбі моцареллою з соусом песто 14. Креветка з гремалаттой на Бородинському хлібі власного виробництва 15. Хумус на фітнес крекері
Щоб створити новорічний настрій треба небагато, а саме: Олів'є з індичкою та каперсами 500г Оселедець під шубою 500г Домашня ковбаса зі свинини 300г Голубці з червоної капусти з яловичиною та свининою 600 г Наполеон супер-шоколадний 500г Форшмак з каперсами 110г Паштет з курячої печінки110г Міні багети І мандаринки, куди ж без них
НОВОРІЧНИЙ БОКС З КАЧКОЮ
999
грн.
Замовити
Щоб створити новорічний настрій треба небагато, а саме: Олів'є з індичкою та каперсами 500г Оселедець під шубою 500г Запечена качка з яблуками приблизно 1,5 кг Голубці з червоної капусти з яловичиною та свининою 600 г Наполеон супер-шоколадний 500г Форшмак з каперсами 110г Паштет з курячої печінки110г Міні багети І мандаринки, куди ж без них
ПОХМІЛЬНИЙ БОКС
450
грн.
Замовити
Щоб прийти до тями 1 січня треба небагато, а саме: Бульйон з перепілки Червона ікра, масло та вершковий сир Паштет Круасани