м'яким яйцем, броколі, печерицями, томатами чері (330г Б 35,61 Ж 49,27 В 49,7 КК 776,53 )
яйцем, огірком, авокадо, томатами чері, міксом зелені та грінками з зернового хліба (300г Б 26,67 Ж 48,51 В 51,78 КК 759,42)
курка, печериці, сирний соус (260г Б 46,6 Ж 57,5 В 32,6 КК 825,8)
на мигдалевому борошні. Подаємо з протеїновим мусом (300г Б 46,6 Ж 32,9 В 77,3 КК 768,1)
(340г Б 33,52 Ж 20,6 В 49 КК 514,6)
(230г Б 32,13 Ж 34,1 В 29,4 КК 555)
сезонними фруктами та сметаною (250г Б 19,95 Ж 24,65 В 33,25 КК 440,53 )
та сметаною (250г Б 18,17 Ж 28,69 В 34,00 КК 469,37 )
сиром філадельфія, кропом, лимоном на хлібі тартін (85г Б 12,4 Ж 11.9 В 18,5 КК 237,2 )
печерицями, пармезаном, корнішонами та руколою (300г Б 34,22 Ж 36,83 В 51,98 Кк 692,08)
(250г Б 11,94 Ж 34,94 В 81,94 КК 688,85)
грильяжем та морозивом (200г Б 13,39 Ж 45,68 В 69,67 Кк 749,06 )