ТЕФТЕЛІ З ТОМАТНИМ СОУСОМ

350,00
грн.
Склад: тефтелі: кострець зі свинини та яловичини, рис, морква, цибуля, олія рослинна
соус: морква, цибуля, томатна паста, вершки, олія рослинна, перець чорний мелений, сіль.
Увага! Продукт містить алергени!

Рекомендований спосіб приготування:
 1. Не розморожуючи, тефтелі викласти у форму для запікання
2. Соус розморозити та розбавити теплою водою до бажаної консистенції.
3. Готовим соусом залити тефтелі
4. Помістити в розігріту до 160 градусів духову шафу. Запікати приблизно 40 хвилин.
5. Перевірити готовність всередині

Енергетична цінність на 100г: Калорії 252.22 ккал, Б 10.41 г, Ж 20.48 г, В 6.36 г
Made on
Tilda