МЛИНЦІ З КУРКОЮ ТА ШПИНАТОМ

140,00
грн.
СКЛАД:
Тісто: борошно в/г, вода, кефір, яйця, цукор, сіль, олія, сода.
Начинка: куряче філе, масло вершкове, шпинат, морква, вершки тваринно-рослинні, сіль, перець чорний мелений.

Енергетична цінність в 100 г: 366,3 ккал, Б. 9,5 г, Ж. 31,1 г, В. 11,4 г

Спосіб приготування:
Не розморожувати. Розігріту пательню змащуємо олією та вершковим маслом. Викладаємо млинці і смажемо з обох сторін до золотої скоринки на середньому вогні.
Довести до готовності на пательні або в розігрітій духовій шафі при температурі 160-180°
Перевіряємо готовність всередині




Made on
Tilda