МЛИНЦІ З КУРКОЮ ТА ШПИНАТОМ

145,00
грн.
СКЛАД:
Тісто: борошно в/г, вода, кефір, яйця, цукор, сіль, олія, сода.
Начинка: куряче філе, масло вершкове, шпинат, морква, вершки тваринно-рослинні, сіль, перець чорний мелений.

Енергетична цінність в 100 г: 366,3 ккал, Б. 9,5 г, Ж. 31,1 г, В. 11,4 г

Спосіб приготування:
1. Бажано покласти млинці з морозилки у холодильник за 12 годин до приготування. Також можна розморозити у СВЧ у відповідному режимі.
2. Смажити на розігрітій пательні змащеній маслом (кокосовим, соняшниковим, вершковим) на маленькому вогні під кришкою, або помістити у розігріту до 180 градусів духовку на 3-5 хвилин.




Made on
Tilda