Склад: індичаче стегно, стегно курки, цибуля, молоко, сухарі (борошно в/г, цукор, маргарин, сіль, вода фільтрована), яйце, масло вершкове, олія, сіль, перець чорний мелений. Увага! Продукт містить алергени!
Рекомендований спосіб приготування: 1. Не розморожуючи, тефтелі занурити в суп, проварити 15 хвилин 2. Покласти на розігріту пательню, залити улюбленим соусом та протушити до готовності 3. Попередньо розморозити, підсмажити з усіх боків до румʼяної скоринки на маленькому вогні 4. Спосіб приготування залежить від вас, головне - перевірити готовність всередині перед подачею
Енергетична цінність на 100г: Б 3,88 Ж 3,72, В 3 Ккал 59,87